Jobb a világ, mert te is benne vagy!

Tanuld meg te is az EFT-t

Képzések – EFT OKTATÁS – online tréningek

Érdemes megtanulnod?

Nagyon is! Hiszen az EFT kopogtatás az egyik leggyorsabb, leghatékonyabb stresszoldó módszer, amit ma ismerünk és alap szinten bárki – igen, még egy gyerek is – el tudja sajátítani előképzettség nélkül is.

Első lépésként azt tisztázd magaddal, hogy miért szeretnéd megtanulni? Mi a célod vele? Saját magadat szeretnéd kopogtatni? Milyen mélységben szeretnéd elsajátítani? Látod magad a jövőben, hogy másoknak is segítesz a módszerrel?

A TANULÁS SZINTJEI

tanfolyam

0. szint – Fedezd fel önállóan a módszert

Ez az a szint, amikor először találkozol a módszerrel. Elolvasod a rövid EFT tájékoztatót, esetleg még az EFT kézikönyvet is áttanulmányozod és kipróbálod a tanultakat. Kiegészítheted azzal, hogy letöltöd és elvégzed az előre megírt kopogtatási gyakorlatokat!

A tájékoztató és a letölthető gyakorlatok elegendő információt tartalmaznak ahhoz, hogy akkor is azonnal elkezdhesd a gyakorlást, ha ez a módszer teljesen új számodra.

Azért írjuk ezeket az ingyenesen letölthető kopogtatásokat, hogy támogassunk abban, hogy önállóan, előképzettség vagy anyagi befektetés nélkül is el tudj kezdeni dolgozni saját magadon – vagyis önállóan oldd a mindennapos stresszt és rossz érzéseket.

PLUSZ LEHETŐSÉG: Csatlakozz zárt és privát Facebook csoportunkhoz, ahol napi szintű támogatát nyújtunk tagjainknak. Kattints ide a csatlakozáshoz! >>>

1. szint – Jelentkezz be online konzultációra

Az egyéni konzultációk során személyre szabott formában ismerheted meg a módszer működését és egyúttal megtapasztalhatod a hatását saját magadon. Részletek ITT! >>

A beszélgetés elején megtanulod az EFT kopogtatás gyakorlati lépéseit, válaszokat kapsz azokra a kérdésekre, amik a módszerrel vagy a konzultációval kapcsolatban felmerülnek. Ezután pedig az EFT szakértőd kérdez sokat, hogy minél tisztább képet kapjon arról, hogy mit szeretnél elérni – ezáltal az adott kihívásodra célirányosan kopogtathat veled.

Az együtt töltött időben a lehető legtöbb stresszt oldjuk, miközben megismerkedsz azokkal az alapgyakorlatokkal, amiket otthon, önállóan is tudsz alkalmazni. Az a célunk, hogy a hozzánk fordulók a lehető legönállóbbak legyenek, mert az azt is jelenti, hogy elkötelezettek saját maguk és a változás mellett.

tanfolyam
tanfolyam

2. szint – Vegyél részt online képzésen

Jelenleg online kis csoportos programokon tudsz részt venni (részletekért görgess lejjebb). 

Alapvető célunk, hogy a képzések végére egy stabil, megbízható stresszoldó eszközként tekinthess az EFT-re és magabiztos legyél az elsajátított tudásanyag alkalmazásában. Az elmélet mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakolatra is: saját magadon és másokon is kipróbálhatod a tanult technikákat.

Megjegyzés: a programban tanított technikák és gyakorlatok nem kerülnek be az ingyenesen letölthetőek közé, kizárólag a résztvevők számára elérhetőek.

Ez a három szint egymástól függetlenül alkalmazható és egymással tetszőlegesen kombinálható.

Online képzések

EFT Alapozó 1. szint

2022. május 20-21-22. 16.30-21.30 | tréner: Kotsy Krisztina

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: május 19. este 23:59

—————————–

2022. június 17-18-19. 16.30-21.30 | tréner: Kotsy Krisztina

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: június 16. este 23:59