Jobb a világ, mert te is benne vagy!

Gyengéd módszerek hatékonyan

Szolgáltatások – egyéni konzultációk

Együtt kibogozzuk azt, ami összegabalyodott

Az általam alkalmazott energiaharmonizáló technikák nagyon megengedőek és ezt a gyengédséget nagyszerűen lehet humorral ötvözni. Szeretek meghökkentően kreatív megközelítéseket alkalmazni, amikor csak lehetőségem nyílik rá és a klienseim is befogadóak erre.

Jó pár év tapasztalata után rájöttem, hogy épp úgy, mint egy barátságban vagy szerelemben, a mi együttműködésünkben is jó ha megvan a szükséges plusz – a kémia, hiszen a konzultációk sikeréhez nagyban hozzájárul, hogy mennyire tudunk egymásra hangolódni.

Bár nagyon ritkán, de olykor-olykor mégis előfordul, hogy ebben a bizalmi kapcsolatban valamelyikünk azt érzi, hogy nem passzolunk. Ez esetben ajánlok valaki mást magam helyett, illetve te is kereshetsz egy hozzád jobban passzoló segítőt, hogy folytatni tudd az elkezdett belső munkádat.

Olvass bele az írásaimba, írj nekem, kérdezz bátran!

Találjuk ki együtt, mi az, ami téged most a legjobban segíthet az utadon!

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Kotsy Krisztina
EFT stresszoldás szakértő

Kotsy Krisztina

Szolgáltatásaim

FONTOS! Amennyiben még nem találkoztunk, a legelső konzultációdat egy 30 perces ingyenes beszélgetés előzi majd meg. Ez arra szolgál, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást, fel tudd tenni a kérdéseidet és tájékozódj az általad választott szolgáltatásról, valamint az EFT kopogtatásról – így a konzultációdon kizárólag azzal a témával tudunk foglalkozni, amin változtatni szeretnél. Ebben a fél órában egyeztetjük a konzultáció(i)d időpontját és azokat a részleteket, amikben fontos előre megállapodnunk ahhoz, hogy mindketten eredményesnek érezzük a közös munkát.

Kattintásra lenyílik az alábbi ablak a részletekkel.

EFT kopogtatás konzultáció - ONLINE

Ez egy interaktív konzultáció, ahol az aktuális gondolataiddal, érzelmeiddel foglalkozunk, ezek intenzitását csökkentjük az EFT kopogtatással, hiszen az a célunk, hogy mielőbb jól legyél. 

Az EFT módszer nagyszerűen működik, amikor a stressz oldása a cél, hiszen abból indulunk ki, hogy minden kellemetlen érzés mögött valamilyen stressz húzódik meg; ezen az alapon szinte bármire érdemes kipróbálni az észszerűség határain belül!

 

Hogyan tudunk találkozni?

Jelentkezésed után írásban egyeztetjük az előzetes 30 perces beszélgetés időpontját.  Egyeztetés után elküldöm neked a Zoom linket, amin keresztül beszélgetni fogunk.

Mi ez a 30 perces ingyenes beszélgetés? Amennyiben még nem találkoztunk, a legelső konzultációdat egy rövid beszélgetés előzi majd meg. Ez arra szolgál, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást, fel tudd tenni a kérdéseidet és tájékozódj az általad választott szolgáltatásról, valamint az EFT kopogtatásról – így a konzultációdon kizárólag azzal a témával tudunk foglalkozni, amin változtatni szeretnél. Ebben a fél órában egyeztetjük a konzultáció(i)d időpontját és azokat a részleteket, amikben fontos előre megállapodnunk ahhoz, hogy mindketten eredményesnek érezzük a közös munkát.

Szükséges technikai feltételek: stabil internet, egy készülék, amin van kamera és mikrofon, fülhallgató, valamint a Zoom applikáció.

Milyen esetekben ajánlom ezt a konzultációt?

  • Ha ideiglenesen vagy akár tartósan benne vagy egy nehéz/negatív lelki állapotban és szeretnél végre fellélegezni,
  • Ha úgy érzed, hogy önállóan nem tudod megoldani az adott problémát, mert túl mélyen érint vagy túl szerteágazó és szükséged van külső támogatásra,
  • Ha szeretnéd felgyorsítani azt a fejlődési folyamatot, amiben éppen benne vagy, mert nem vagy megelégedve az önálló gyakorlásod ütemével és eredményével,
  • Ha nem látsz rá, mi az, ami akadályozza a sikereidet, vagy úgy érzed, hogy megakadtál,
  • Ha szeretnéd kiegyensúlyozottnak és lelkesnek érezni magad.

 

Mennyi ideig tart egy alkalom és mennyibe kerül?

1 alkalom (90 perc) : 22.000 Ft
3 alkalmas bérlet (3 x 90 perc): 55.000 Ft (egy összegben, előre fizetve)

 

Kapcsolatfelvétel, bejelentkezés:

hello@eftsiker.hu 

 

Ezt mondják, akik kipróbálták

Visszajelzések

Az EFT kopogtatás alapjait saját magadon alkalmazva tudod a legkönnyebben elsajátítani és nagyon gyorsan rögzülnek a mozdulatok és a kopogtatási pontok is, amiket megérintesz.

A legelső közös konzultációnkat egy 30 perces beszélgetés előzi majd meg, ahol felteheted a kérdéseidet és megbeszéljük a célt, hogy miben szeretnél változást elérni.