Jobb a világ, mert te is benne vagy!

Tanuld meg te is az EFT-t

Képzések – EFT OKTATÁS – online tréningek

Érdemes megtanulnod?

Nagyon is! Hiszen az EFT kopogtatás az egyik leggyorsabb, leghatékonyabb stresszoldó módszer, amit ma ismerünk és alap szinten bárki – igen, még egy gyerek is – el tudja sajátítani előképzettség nélkül is.

Első lépésként azt tisztázd magaddal, hogy miért szeretnéd megtanulni? Mi a célod vele? Saját magadat szeretnéd kopogtatni? Milyen mélységben szeretnéd elsajátítani? Látod magad a jövőben, hogy másoknak is segítesz a módszerrel?

A TANULÁS SZINTJEI

0. szint – Fedezd fel önállóan a módszert

Ez az a szint, amikor először találkozol a módszerrel. Elolvasod a rövid EFT tájékoztatót, esetleg még az EFT kézikönyvet is áttanulmányozod és kipróbálod a tanultakat. Kiegészítheted azzal, hogy letöltöd és elvégzed az előre megírt kopogtatási gyakorlatokat!

A tájékoztató és a letölthető gyakorlatok elegendő információt tartalmaznak ahhoz, hogy akkor is azonnal elkezdhesd a gyakorlást, ha ez a módszer teljesen új számodra.

Azért írom ezeket az ingyenesen letölthető kopogtatásokat, hogy segítselek abban, hogy önállóan, előképzettség vagy anyagi befektetés nélkül is el tudj kezdeni dolgozni saját magadon – vagyis önállóan oldd a mindennapos stresszt és rossz érzéseket.

PLUSZ LEHETŐSÉG: Csatlakozz zárt és privát Facebook csoportunkhoz, ahol napi szintű támogatát nyújtunk tagjainknak. Kattints ide a csatlakozáshoz! >>>

1. szint – Jelentkezz be online konzultációra

Az egyéni konzultációk során személyre szabott formában ismerheted meg a módszer működését és egyúttal megtapasztalhatod a hatását saját magadon. Részletek ITT! >>

A beszélgetés elején megtanítom az EFT kopogtatás gyakorlati lépéseit, válaszolok azokra a kérdésekre, amik a módszerrel vagy a konzultációval kapcsolatban felmerülnek. Ezután pedig én kérdezek sokat, hogy minél tisztább képet kapjak arról, hogy mit szeretnél elérni – ezáltal az adott kihívásodra célirányosan kopogtathatunk.

Az együtt töltött időben a lehető legtöbb stresszt oldjuk, miközben megmutatom azokat az alapgyakorlatokat, amiket otthon, önállóan is tudsz alkalmazni. Az a célom, hogy a hozzám fordulók a lehető legönállóbbak legyenek, mert az azt is jelenti, hogy elkötelezettek saját maguk és a változás mellett.

2. szint – Vegyél részt online képzésen

Jelenleg online kis csoportos programokon tudsz részt venni (részletekért görgess lejjebb). 

Alapvető célom, hogy a képzések végére egy stabil, megbízható stresszoldó eszközként tekinthess az EFT-re és magabiztos legyél az elsajátított tudásanyag alkalmazásában. Az elmélet mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakolatra is: saját magadon és másokon is kipróbálhatod a tanult technikákat.

Megjegyzés: a programban tanított technikák és gyakorlatok nem kerülnek be az ingyenesen letölthetőek közé, kizárólag a résztvevők számára elérhetőek.

Ez a három szint egymástól függetlenül alkalmazható és egymással tetszőlegesen kombinálható.

Kérdéseidet és jelentkezésedet a hello@eftsiker.hu címen várom.

Szeretettel,

Kotsy Krisztina
EFT stresszoldás szakértő

Online képzéseim

EFT Alapozó 1. szint

 

2021. május 14-15-16. 16.00-21.00 (magyar időzóna szerint)

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ! >>>

Már a legelső alkalommal megtanulod az EFT (kopogtatás) alapjait – amit ki is fogunk próbálni, valamint megbeszéljük a célt, hogy miben szeretnél változást elérni.