Jobb a világ, mert te is benne vagy!

Tanuld meg te is az EFT-t

Képzések – EFT OKTATÁS – online tréningek

Érdemes megtanulnod?

Nagyon is! Hiszen az EFT kopogtatás az egyik leggyorsabb, leghatékonyabb stresszoldó módszer, amit ma ismerünk és alap szinten bárki – igen, még egy gyerek is – el tudja sajátítani előképzettség nélkül is.

Első lépésként azt tisztázd magaddal, hogy miért szeretnéd megtanulni? Mi a célod vele? Saját magadat szeretnéd kopogtatni? Milyen mélységben szeretnéd elsajátítani? Látod magad a jövőben, hogy másoknak is segítesz a módszerrel?

A TANULÁS SZINTJEI

0. szint – Fedezd fel önállóan a módszert

Ez az a szint, amikor először találkozol a módszerrel. Elolvasod a rövid EFT tájékoztatót, esetleg még az EFT kézikönyvet is áttanulmányozod és kipróbálod a tanultakat. Kiegészítheted azzal, hogy letöltöd és elvégzed az előre megírt kopogtatási gyakorlatokat!

A tájékoztató és a letölthető gyakorlatok elegendő információt tartalmaznak ahhoz, hogy akkor is azonnal elkezdhesd a gyakorlást, ha ez a módszer teljesen új számodra.

Azért írom ezeket az ingyenesen letölthető kopogtatásokat, hogy segítselek abban, hogy önállóan, előképzettség vagy anyagi befektetés nélkül is el tudj kezdeni dolgozni saját magadon – vagyis önállóan oldd a mindennapos stresszt és rossz érzéseket.

1. szint – Jelentkezz be online konzultációra

Az egyéni konzultációk során személyre szabott formában ismerheted meg a módszer működését és egyúttal megtapasztalhatod a hatását saját magadon. Részletek ITT! >>

A beszélgetés elején megtanítom az EFT kopogtatás gyakorlati lépéseit, válaszolok azokra a kérdésekre, amik a módszerrel vagy a konzultációval kapcsolatban felmerülnek. Ezután pedig én kérdezek sokat, hogy minél tisztább képet kapjak arról, hogy mit szeretnél elérni – ezáltal az adott kihívásodra célirányosan kopogtathatunk.

Az együtt töltött időben a lehető legtöbb stresszt oldjuk, miközben megmutatom azokat az alapgyakorlatokat, amiket otthon, önállóan is tudsz alkalmazni. Az a célom, hogy a hozzám fordulók a lehető legönállóbbak legyenek, mert az azt is jelenti, hogy elkötelezettek saját maguk és a változás mellett.

2. szint – Vegyél részt online képzésen

Jelenleg az online alapozó program egyéni képzésén tudsz részt venni (részletekért görgess lejjebb). 

A képzés ideje alatt (2 x 3 órában) csak veled foglalkozom és megtanítom neked az EFT alapjait. A program után magabiztosan tudod majd kopogtatni saját magadat és képes leszel rá, hogy oldd a mindennapi stresszt és növeld a jó érzéseidet.

Olyan technikákat, gyakorlatokat mutatok meg neked, amivel a rossz érzéseidet csökkenteni tudod, a jó érzéseket pedig fokozni. Persze, idővel (ha minden nap gyakorolsz) ennél sokkal több mindenre is képes leszel. De a képzés célja elsősorban az, hogy biztos alapokkal lásson el téged, és azzal a bátorsággal, hogy a mindennapi életben “próbáld ki mindenre” a kopogtatást, ahogy Gary Craig (a módszer létrehozója) tanácsolja.

Megjegyzés: ezek a gyakorlatok nem kerülnek be az ingyenesen letölthetőek közé, kizárólag a program résztvevői számára elérhetőek.

Az online program során egy nagyon pozitív megközelítésből ismertetem meg veled az EFT kopogtatást. Alapvető célunk lesz, hogy a stresszoldásban egy stabil, megbízható eszközként tekinthess az EFT-re.

Ez a három szint egymástól függetlenül alkalmazható és egymással tetszőlegesen kombinálható.

Kérdéseidet és jelentkezésedet a hello@eftsiker.hu címen várom.

Szeretettel,

Kotsy Krisztina
EFT stresszoldás szakértő

Online képzéseim

A lenyitható menüben megtalálod a képzések részleteit.

KÉPZÉSI IDŐPONTOK: 2020. őszétől lesznek ismét elérhetőek!