Jobb a világ, mert te is benne vagy!

Év-összegző munkafüzet

LETÖLTHETŐ Ajándék 

Év-összegző munkafüzet

Szeretnéd jól zárni az évet és még jobban kezdeni az újat? Ebben segít ez a munkafüzet, hogy minél részletesebben át tudd gondolni az elmúlt évedet és az előtted állót. Az alábbi űrlapon való jelentkezésed után elküldöm neked és azonnal munkához is láthatsz!

Teljesen mindegy, hogy az év melyik napján találtál rá, mert a kérdések akkor is segítenek, ha egy bizonyos időszakot hagysz magad mögött és egy újat kezdesz. Úgy is felfoghatod ezt a gyakorlatot, mint egy kutatómunkát, amivel fel tudod deríteni, hogy mik segítenek és mik hátráltatnak a mindennapokban – de elsősorban a sikereidre vagyunk kíváncsiak!

A kérdések hatására felbukkanhatnak olyan emlékek vagy érzelmek, amikre szükséges lesz az EFT kopogtatást, mint stresszoldó módszert alkalmazni, hogy az érzelmi intenzitást csökkentsd, ehhez belinkeltem neked néhány gyakorlatot a munkafüzet végére is.

Tudd, hogy bármire is találsz rá, ami megoldást igényel, annak adhatsz egy kis időd, míg megfigyeled, hogyan alakulnak benned pusztán annak hatására, hogy felszínre kerültek? Ha pedig készen állsz a stresszoldásra, tedd ezt a saját tempódban, hiszen ez nem egy verseny – messzebbre jutsz, eredményesebb leszel, ha apró lépésekben haladsz.

Ha valahol elakadtál, vagy segítségre van szükséged, jelezd a hello@eftsiker.hu címen!

Sok sikert!

Szeretettel, 

Kotsy Krisztina
EFT stresszoldás szakértő

Töltsd le az Év-összegző Munkafüzetet