Jobb a világ, mert te is benne vagy!

Csoportos Zoom kopogtatás

Szeretettel várunk téged is!

Online Csoportos Progamunk

Szeretettel várunk a csoportos kopogtatásunkra, amit a Zoom felületén keresztül tartunk.

A programok témáit ezen az oldalon találod, illetve ha feliratkozol az alábbi űrlapon, a program előtti napon tájékoztatlak emailben a részletekről.

A program időtartama: kb. 60-90 perc

Részvétel díj: TE MONDOD MEG, MENNYI – a Zoom programokon részt vehetsz ingyen is, de ha szeretettel adnál valamit cserébe, azt köszönettel fogadjuk.
Utaláshoz szükséges információk: Kotsy Krisztina / 12012204-00225446-00100008 | Paypal: paypal.me/kotsykrisztina | FONTOS: a megjegyzés rovatba írd be az email címedet és azt, hogy “köszönöm”

Részvétel feltétele: az alábbi űrlapon történő jelentkezés és a Felelősségvállalási nyilatkozat elfogadása

Előképzettség: nem szükséges, teljesen kezdőket is szeretettel várunk

A programot tartja: Kotsy Krisztina

FONTOS: Ha szeretnél valakit meghívni, add meg neki ennek az oldalnak a linkjét: https://www.eftsiker.hu/ingyenes-csoportos-zoom-kopogtatas/, mert csak azokat tudjuk fogadni, akik az alábbi űrlapon keresztül jelentkeznek.

A program és időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Zoom időpontok és témáink

STRESSZOLDÁS, SZORONGÁS CSÖKKENTÉSE
Január 28. péntek 18.00

ELKÖTELEZŐDÉS
Február 11. péntek 18.00

STRESSZOLDÁS, SZORONGÁS CSÖKKENTÉSE
Február 20. vasárnap 19.00

LENDÜLET
Február 27. vasárnap 18.00

Milyen témák lesznek még a közeljövőben?

Havonta 1x stresszoldó, szorongás-csökkentő kopogtatást tartunk, a többi időpontban pedig egy-egy témát közelítünk meg különböző gyakorlatokon keresztül. Tervezett témáink: halogatás csökkentése, motiváció, önbizalom, siker stb. 

SIKERSZTORI - Gulyás Ágitól

“Szeretném elmesélni, hogy mi történt velem a múltkori csoportos kopogtatás után. A téma a megújulás volt, én pedig az állóképességemben szeretnék megújulni. Ezt a célt – többek között – a Tai Chi edzéseken tapasztaltak miatt tűztem ki.

Régi, és a korom előrehaladtával mondhatni egyre inkább megnyilvánuló problémám, hogy egy bizonyos idő után elfárad kicsit a testem, de leginkább az agyam. A Tai Chi gyakorlatokhoz erőteljes koncentráció szükséges, ami nekem csak bizonyos ideig sikerül, vagyis eddig csak így sikerült.

Miután megcsináltuk a csoportos kopogtatást, pont nem volt időm a Tai Chi foglalkozásokon részt venni, tegnap voltam először kb. egy hét után. A kopogtatás után érzelmileg nagyon feltöltődtem, de amellett még egy nagyon érdekes érzés, egyfajta nyugodt erő érzése is kialakult bennem.

A tegnapi Tai Chi gyakorláson szinte hihetetlen módon, azt vettem észre hogy szokás szerint ugyan párszor eljön az a bizonyos pont, hogy én már nem bírom tovább, de valahogy könnyedén túllendülök rajta és lelkesen folytatnám akár a végtelenségig. Nagyon meglepő volt ez az egész, úgy éreztem magam, mintha teljesen más ember lennék.

Nagyon igyekszem, hogy megőrizzem ezt az érzést, hogy új lendületet tudok venni mindig, ha szeretnék. Számomra ez óriási, csodálatos eredmény.

Köszönöm szépen: Gulyás Ági”

Ha korábban már jelentkeztél és megkapod a programok előtti leveleket, akkor nem szükséges ismét feliratkoznod!

Jelentkezés a programra


Bármilyen kérdésed, észrevételed van, írd meg a hello@eftsiker.hu címre!

Köszönjük a megelőlegezett bizalmadat, hamarosan találkozunk! 🙂

Szeretettel,
Kotsy Krisztina
EFT stresszoldás szakértő