Köszönöm, hogy a szülinapom alkalmából megírod… 

  • Miért követed az eftsiker.hu oldalt?
  • Mit adott neked eddig az, hogy létezik ez a honlap?
  • Segítség számodra, hogy ingyenesen letölthető EFT kopogtatási gyakorlatok is vannak?
  • Mit tanultál magadról, az életedről, mióta rátaláltál erre az oldalra?
  • Miben változtál, mióta velem (is) kopogtatsz?
  • Hogyan tudnék segíteni, hogy sikeresebbnek érezd a kopogtatásodat?
  • Van-e valamilyen téma ötleted, amire szívesen kopogtatnál, ha lenne rá letölthető gyakorlat? 

Ha van egy kis extra időd, köszönöm, ha minden kérdésre válaszolsz, de én már akkor is boldog leszek, ha kiválasztasz egyet vagy kettőt, és azokra írsz.

Válaszodat megírhatod a FB oldalon is a cikkhez tartozó poszt alatt, privát messenger üzenetben, vagy emailben a hello@eftsiker.hu címre. KÖSZÖNÖM!! 

A dátumokkal pedig ne törődj… pont akkor szólnak hozzád ezek a kérdések, amikor olvasod ezt a pár sort, – függetlenül attól, hogy épp szülinapom van-e vagy nincs 😀 – nagyon kíváncsi vagyok a válaszaidra és nagyon fogok örülni, ha elküldöd! 

♥ ♥ ♥ És ha már EGYSZER szülinapom van, következzenek az ajándékok!!! ♥ ♥ ♥

1. ajándékod: egy őszinte vallomás

Ez a fenti kérdésekkel kapcsolatos, amiket azért tettem fel neked, mert nagyon kevés visszajelzés érkezik a munkámra és szeretném tudni, ad-e valami többletet az életedhez az, amit csinálok?

Nagyon szeretnék többet hallani felőled, többet tudni rólad, hogy jobban segíthesselek. Persze, persze, tudom, mindenki elfoglalt, nincs idő levelezgetni, visszajelezgetni… de ha mégis lenne, mit válaszolnál? 🙂

Sokat jelentene, ha tudnám, szükséged van-e a tanácsaimra, vagy az ingyenes gyakorlatokra?  Érdemes-e azt a rengeteg időt, energiát, figyelmet beletennem és ezeket az ötleteket megosztanom? Érdemes-e folytatnom?

Nagyon nehéz úgy alkotni, úgy kreatívnak lenni, és folyamatosan adni, adni, adni… hogy teljes csend a fogadtatás… sokszor megkérdezem magamtól, vajon jó az irány? Jó felé haladok? De hogy őszinte legyek, mindig csak én válaszolok rá… és emiatt időről-időre elfogynak a kreatív tartalékaim… olyankor visszavonulok.

Biztos nem leplek meg vele, ha azt mondom, hogy ha neked jól esik egy pozitív visszajelzés a munkádra, alkotásaidra, számodra fontos dolgokra – úgy másoknak is, bizony, nekem is! 🙂 Néha szárnyakat ad, de új lendületet biztosan!

Akikkel már váltottunk néhány levelet, ők tudják, hogy minden levélre, minden kérdésre válaszolok, és talán azt is észrevették, hogy megsokszorozott pozitív energiát, lelkesedést küldök vissza, sok-sok ötlettel, amiket az önálló kopogtatásuk során használni tudnak.

Szóval, írsz nekem? Bátran jöhet a FB oldalon is a cikkhez tartozó poszt alatt, privát messenger üzenetben, vagy emailben a hello@eftsiker.hu címre. KÖSZÖNÖM!! 

2. ajándékod: az elismerő szavaim

Az ám, mert még ha nem is ismerjük egymást személyesen, de az a sejtés, hogy ott vagy a „vonal” másik végén és kíváncsi vagy a gondolataimra, türelmesen várod, figyeled, mikor lesz újabb letölthető kopogtatás, mikor lesz újabb cikk… az nagyon jól esik!! 😀

Köszönöm, hogy ilyen türelmes vagy és elfogadó, és azt is, hogy nem kell tökéleteset alkotnom ahhoz, hogy kitarts mellettem, hogy itt maradj és máskor is visszatérj az oldalamra. 

Ó és hát nagyon nagyra értékelem, hogy letöltöd, kipróbálod a gyakorlatokat, és elmondod másoknak is, hogy mit találtál! Olyan bátor vagy, hogy így rá mered bízni magad ezekre a gyakorlatokra és ezért a nyitottságodért nagyon hálás vagyok!

Tudom, hogy ma már nagyon sok helyről lehet nagyon sokféle jó információt, jobbnál jobb technikákat kapni, letölteni, és te mégis ezeket a sorokat olvasod! Ezért külön hála és köszönet!!

Köszönöm, hogy létezel! Köszönöm, hogy itt vagy! Köszönöm, hogy érdeklődsz az EFT és a munkám iránt! 🙂

3. ajándékod: az öröm, hogy segítettél másoknak egy megosztással

Talán már te is sokszor megtapasztaltad, hogy időnként másoknak is nagy szükségük van néhány jó szóra… Írtam egy nagyon pozitív kopogtatási gyakorlatot, amivel önmagunknak is nagyon sokat tudunk adni. Próbáld ki és add tovább!

De hogy miért is biztatlak rá, hogy oszd meg másokkal is?

Körülbelül egy éve lehetett, hogy egy ismerősöm elmesélte, hogy összefutott egy hölggyel, aki nagy büszkén lobogtatta valamelyik kinyomtatott kopogtatási gyakorlatomat… ha nem meséli le, sosem tudom meg, hogy annak a hölgynek milyen sokat adnak ezek a letölthető anyagok, milyen lelkes, hogy kopogtathat… valaki megosztotta a Facebookon, akinek egy ismerőse továbbküldte… és így tovább ment, mendegélt az információ, mire eljutott ahhoz, akinek nagy szolgálatot tett és tesz…

Ezek a megosztások semmibe sem kerülnek a közösségi oldalakon, mégis milyen sok jó emberhez pont akkor érkezik meg, amikor a legnagyobb szükségük van rá.

Köszönöm, hogy te is megosztod, ha tetszenek ezek az írások és gyakorlatok… sose tudhatjuk, kinek az életét tudjuk jobbá tenni vele, és ezáltal az öröm és hála megsokszorozva tér vissza hozzánk! 🙂

4. ajándékod: egy letölthető pozitív EFT kopogtatás, amivel bármikor megünnepelheted magad

Mindegy, hogy szülinapunk van vagy nincs, minden egyes nap, amikor reggel felébredünk, az egy nagyszerű alkalom arra, hogy megünnepeljük magunkat, megünnepeljük az életünket.

Végezd el a letölthető gyakorlatot reggelente, legalább egy hétig, és figyeld meg, milyen hatása van az életedre ennek a néhány perc kopogtatásnak?

Egy szülinapi fogadalom –  útravalónak

Az önismeret útja még előttem is hosszasan szalad előre, amin lépésről lépésre visz végig az élet ezután is. Most, hogy 2020. június 23-án 41 éves lettem, megígérem magamnak, hogy mostantól a saját tempómban haladok az utamon, és elfogadom, hogy az isteni időzítés a legjobb nekem. 🙂 Keresem a lehetőségeket, hogyan fejezhetném ki magam még őszintébben, hogyan lehetnék nyitottabb, hogyan kapcsolódhatnék könnyedebben másokhoz. Megígérem magamnak, hogy mostantól egyre jobban szeretem magam, türelmesebb leszek magamhoz és másokhoz is és csak arra mondok igent, ami engem is szolgál. Így legyen! 🙂

Kéred a folytatást? Az új bejegyzéseket és a letölthető gyakorlatainkat mindig a feliratkozóinknak küldjük ki először!