Jobb a világ, mert te is benne vagy!

Jogi nyilatkozatok

Tájékoztatás az eftsiker.hu látogatói és vásárlói számára

Felelősségvállalási nyilatkozat

FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT ÉS FONTOS TANÁCSOK

a https://eftsiker.hu oldalon olvasható információk és gyakorlatok használatához

 

Amennyiben az oldal cikkeit részleteiben vagy egészében elolvasod, az alábbi információkat kötelező érvényűnek fogadod el magadra nézve, valamint tudomásul veszed, hogy az itt leírtak akkor is érvényesek rád, ha a „FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT” című írást csak később tanulmányoztad.

Egyetértesz és elfogadod, hogy bármely és minden kockázat, ami azzal kapcsolatos, hogy az oldalon található információkat használtad, kizárólag a te felelősséged.

Írásaimat elsősorban 18 éven felüli olvasóiknak ajánlom. Amennyiben a cikkek kiskorúaknak is szólnak, a gyakorlatok kipróbálásához felnőtt személy (lehetőleg a szülő, nevelő) engedélye és felügyelete szükséges.

 

A https://eftsiker.hu (továbbiakban: honlap, oldal) felületén megjelenő cikkek és gyakorlatok fő célja, hogy a stresszoldás témakörében minél szélesebb körű, minőségi tartalmat szolgáltasson, informáljon, segítséget és lelki támogatás nyújtson az olvasóknak (továbbiakban: olvasó, gyakorló) az ő bármilyen jellegű hovatartozásuktól függetlenül.

Az oldal cikkeit (amennyiben másképp nincs feltüntetve) az oldal tulajdonosa – Kotsy Krisztina stresszoldás szakértő írja (továbbiakban: tulajdonos, szerző, cikkíró, szakértő).

Nem vagyok orvos. Az általam leírt ötletek, javaslatok, gyakorlatok, technikák, megosztott hivatkozások informális jellegűek, nem tartalmaznak orvosi vagy pszichológiai tanácsadást.

Tisztelem az orvosok munkáját, tiszteletben tartom az orvosi protokollt és nem kívánok beleavatkozni gyógykezelésekbe, és/vagy rábírni olvasóimat, hogy ők maguk felülbírálják kezelőorvosuk döntését. Ha az olvasó gyógykezelés alatt áll, gyermeket vár/szoptat, vagy fizikai, érzelmi, mentális állapota megkívánja, a gyakorlatok megkezdése előtt kérje ki szakorvosa véleményét.

 

Cikkeimben kizárólag az esetlegesen fennálló gyógykezeléseket kiegészítő tanácsokat adok, amik nem hivatottak diagnosztizálni, nem helyettesítik az egészséges életmódot, orvosi ellátást, és nem javasolják, hogy olvasóim a fennálló egészségügyi kezelésüket, gyógyszereik szedését, illetve bármilyen orvos által előírt gyógymódot abbahagyjanak, vagy azok adagolását megváltoztassák.

 

Írásaim és gyakorlataim magánszemélyeknek szólnak, segíthetik a gyakorlókat a hétköznapi stressz önálló oldásában és az egészséges önértékelés és önbizalom kialakításában. Törekszem arra, hogy az általam ismert segítő információkat minél közérthetőbben, a legjobb tudásom szerint adjam át, hogy ezzel az olvasók jóllétéhez hozzájárulhassak.

Annak ellenére, hogy az oldalhoz tartozó minden (írott, audió, videó és egyéb) anyagot és kapcsolódó hivatkozást a legjobb szándékkal osztok meg, minden lehetőségre kiterjedő teljességgel, mindenkire egyaránt hatékonyan működő tanácsokat nem tudok adni.

Nem garantálható tehát, hogy a cikkeimben közzétett technikák minden olvasó minden problémájára működni fognak, akkor sem, ha korábban nagyon sok ember nagyon sokféle esetére már sikeresen alkalmaztam. Kérem, hogy az olvasó – teljes felelőssége tudatában – a legjobb belátása és józan ítélőképessége szerint döntsön a gyakorlatok kipróbálásáról.

Bár az emberek többsége pozitív eredményekről számol be az általam népszerűsített technikákkal kapcsolatban, kérem, hogy az olvasók vegyék figyelembe, hogy ritkán előfordulhat a gyakorlatok hatására (egy általában rövid ideig tartó) lehangoltság vagy fizikai kényelmetlenség érzés mint negatív mellékhatás. Amennyiben az olvasó ilyen hatást tapasztal, javaslom az adott gyakorlat felfüggesztését, illetve ha a tünetei rosszabbodnak, kérjen szakorvosi segítséget.

A https://eftsiker.hu csapatának tagjai, az oldal üzemeltetői, feltöltői és szerzői nem tehetőek felelőssé az olvasók/gyakorlók fizikai, lelki, érzelmi és mentális állapotában beállt kedvezőtlen változásért, legyenek ezek akár a gyakorlatok nem körültekintő alkalmazásából eredő, vagy bármilyen más, a gyakorlás ideje alatt jelentkező – az oldal tartalmától független –, már korábban is fennálló, vagy valamilyen külső körülményből adódó tényezők.

Az olvasó/gyakorló jelen nyilatkozat elfogadásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy az oldal üzemeltetői és szerzői az esetleges negatív eredményekért és negatív tapasztalatokért felelősséget nem vállalnak, azt kizárják. Az oldal látogatásával elfogadja a jelen nyilatkozatban foglaltakat, és tudomásul veszi, hogy az oldal üzemeltetői, feltöltői, szerzői nem felelősek az oldalon olvasottak gyakorlati alkalmazásából eredő károkért.

Minden kellemes és kellemetlen változásért kizárólag az olvasó/gyakorló vállalja a felelősséget. Az olvasó/gyakorló tudomásul veszi, hogy az oldalon található tanácsokat és gyakorlatokat mindenki önszántából és saját felelősségre végezheti, és az oldal szerzői is azt feltételezik az olvasókról/gyakorlókról, hogy körültekintően és felelősségteljesen járnak el a gyakorlatok során.

 

18 éven aluli olvasóink szülői, gondviselői beleegyezéssel és felnőtt (szülői) felügyelet mellett alkalmazhatják az oldalon található gyakorlatokat. Kiskorú olvasók esetében a gyakorlásból eredő bármilyen jellegű következmény felelősségét az engedélyt megadó gondviselő és/vagy a gyakorlás során jelenlévő felnőtt vállalja ezen nyilatkozatban foglaltak szerint.

 

 

SZERZŐI JOGOK

A https://eftsiker.hu oldalon olvasható gyakorlatokat egyéni használatra ajánljuk, az itt közzétett cikkek szerzői jogi védelem alatt állnak. A szerzők minden jogot fenntartanak.

Az oldal egyetlen része sem másolható, sokszorosítható, terjeszthető vagy fényképezhető a szerzők előzetes írásbeli engedélye nélkül. Írásainkból nem készülhet előadás, értekezés. Engedély nélküli bármely másolás, sokszorosítás, terjesztés nem megengedett és jogi lépéseket von maga után.

Az oldal tulajdonosa és a cikkírók nem jogosítják fel az olvasót arra, hogy az itt található módszereket tanítsa, bemutassa és továbbadja harmadik személynek, kipróbálja azt mások kezelésére, valamint az olvasó nem kötelezhet senkit arra, hogy az itt közzétett gyakorlatokat kipróbálja, illetve végrehajtsa. Megfelelő szakmai végzettség és a szerzők írásbeli engedélye nélkül ezek a technikák nem adhatóak tovább és nem taníthatóak.

Az oldalon megjelenő esettanulmányokban szereplő személyek személyes adatait minden esetben megváltoztatjuk.

Az oldalra feltöltött képek a https://pixabay.com/ és a https://www.pexels.com/ oldalakról származnak, és CC0 nyilatkozattal rendelkeznek. (https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/deed.hu)

Amennyiben folytatod az olvasást, a fentieket tudomásul vetted, és magadra kötelező érvényűnek fogadtad el.

 

Adatkezelési tájékoztató

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a https://eftsiker.hu látogatói és vásárlói számára

Közzétéve: 2019. november 11.

 

A https://eftsiker.hu oldal üzemeltetője, Kotsy Krisztina egyéni vállalkozó (8447 Ajka, Korányi Frigyes utca 261., a továbbiakban, „Adatkezelő”) magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

A https://eftsiker.hu oldal adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a https://eftsiker.hu/nyilatkozatok címen.

Az oldalon regisztráló személy, a továbbiakban mint „Felhasználó” vagy „Feliratkozó”, elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

 

Az adatkezelő adatai

  • Név: Kotsy Krisztina egyéni vállalkozó
  • Email cím: hello@eftsiker.hu
  • Székhely és postázási cím: 8447 Ajka, Korányi Frigyes utca 261.
  • Nyilvántartási száma: 52033379
  • Adószám: 68638722-1-39

 

Az adatkezelő adatkezelései és a kezelt személyes adatok

Hírlevél feliratkozás során megadandó személyes adatok:

Név és e-mail cím. Feliratkozáskor a hírlevél szoftver által automatikusan rögzített további információk: IP cím és a feliratkozás időpontja. Az adatkezelés jogalapja: Az Feliratkozó opt-in/opt-out alapú hozzájárulása. Az adatszolgáltatás elmaradásának következményei: E-mail cím megadása nélkül a hírlevél küldés nem lehetséges.

A feliratkozáskor megadott email címet hírlevél küldési céllal kezeljük. A Feliratkozó kifejezett hozzájárulását adja, ahhoz, hogy a https://eftsiker.hu oldalról emaileket fogadjon, amelyek tartalmazhatnak véleménykéréseket, termék vagy szolgáltatás ajánlását, az oldal tartalmának ajánlását.

A nem létező e-mail címet, valótlan adatokkal kezdeményezett feliratkozást figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból. A megadott adatokat leiratkozásig őrizzük meg. A leiratkozás a hírlevél alsó sorában szereplő „Leiratkozás” linkre kattintva kezdeményezhető.

 

Online rendeléshez és szolgáltatáshoz kapcsolódó adatok:

A feliratkozás során megadott és kezelt adatok: Név, e-mail cím, irányítószám, város, utca, házszám, cégnév, IP cím, feliratkozás időpontja. Kötelező: Név, e-mail cím, irányítószám, város, utca, házszám. Nem kötelező: Cégnév. Az adatkezelés jogalapja: a Felhasználó opt-in/opt-out alapú hozzájárulása. Az adatkezelés célja: A szolgáltatás nyújtása, kapcsolattartás, számlázás. Az adatszolgáltatás elmaradásának következményei: E-mail cím megadása nélkül a szolgáltatás nyújtása nem lehetséges.

Felhasználó az adatait a visszaigazoló e-mailben megadott „Adatmódosítás” linken tudja módosítani. A fiók a Felhasználó által kezdeményezett törlése után a szolgáltatáshoz való hozzáférés technikailag nem lehetséges.  Az adatkezelésben kezelt adatok megőrzési ideje: A fiók törléséig. A fiók törlését a Felhasználó kezdeményezheti.

 

Technikai adatok

Technikai adatok, azon adatok, amelyek az Adatkezelő rendszereinek működése során többnyire automatikusan keletkeznek és kerülnek rögzítésre. Egyes technikai adatokat a rendszer, a Feliratkozó külön nyilatkozata, vagy cselekménye nélkül is tárol és bizonyos esetekben automatikusan naplóz. A technikai adatok a Feliratkozó személyének azonosítására közvetlenül nem alkalmasak, azonban összekapcsolhatók felhasználói adatokkal, így az azonosítás elvileg lehetővé válik. Ilyen adatkapcsolatokat az Adatkezelő nem készít, kivéve egyes olyan esetekben, amikor erre Adatkezelőt törvény kötelezi.

A technikai adatokhoz kizárólag az Adatkezelő férhet hozzá. Az adatkezelés jogalapja: a szolgáltatás nyújtásához technikailag feltétlenül szükséges. Az adatkezelés célja: szolgáltatás nyújtása. Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei: a szolgáltatás nyújtása nem lehetséges. Az adatkezelésben kezelt adatok: IP cím, feliratkozás dátuma, vásárlás dátuma. Az adatkezelésben kezelt adatok megőrzési ideje: Online rendelés esetén: A fiók törléséig. A fiók törlését a Felhasználó bármikor kezdeményezheti. Hírlevél feliratkozás esetén: A Felhasználó leiratkozásáig. Felhasználó a leiratkozást bármikor kezdeményezheti, a minden egyes kiküldött hírlevél alsó sorában található „Leiratkozás” linkre való kattintással.

 

Cookie-k (sütik) feladata

  • információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről;
  • megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek pl. online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket;
  • megkönnyítik a weboldal használatát;
  • minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

 

Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k

Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék az https://eftsiker.hu oldalt, használhassák annak funkcióit és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

 

Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika)

https://eftsiker.hu weboldalán alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával az https://eftsiker.hu információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalakat. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket.

 

Sütik letiltásának-, sütikkel kapcsolatos szabályok beállításának lehetősége

Az https://eftsiker.hu oldal látogatóinak lehetősége van bizonyos típusú sütikre vonatkozó szabályok beállítására, pl. a sütik használatának mellőzésére, a sütik letiltására stb., a használt böngésző megfelelő beállításaival. A sütik szelektív, vagy általános tiltásának beállítási lehetőségeiről szóló információk az adott böngésző „Segítség/Help” menüjében találhatóak meg.

 

Az adatkezelés célja, módja és jogalapja

Általános adatkezelési irányelvek

Adatkezelő a személyes adatok kezelését, minden esetben az adatkezelésben megadott céllal és az ott megadott jogalap alapján, a jelen tájékoztatóban felsorolt jogszabályok szerint végzi. A személyes adatok kezelése minden esetben a Felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik, amely hozzájárulást a Felhasználó bármikor jogosult visszavonni. Adatkezelő egyes személyes adatokat, jogszabályi kötelezettség folytán, bizonyos esetekben és bizonyos rendhagyó feltételek esetén, köteles az Adatkezelésekben leírtaktól eltérő módon kezelni, átadni, továbbítani, tárolni. Ilyen esetekben Adatkezelő gondoskodik a Felhasználók értesítéséről, amennyiben az adott jogszabály előírásai ezt lehetővé teszik, vagy nem tiltják kifejezetten.

Az Adatkezelések jogalapját adó jogszabályok
Adatkezelő a személyes adatok kezelését az alábbi jogszabályok alapján végzi:
GDPR Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) 2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);
2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);
2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban: Infotv.)
2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (főképp a 13/A. §-a)
2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról;
2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (különösen a 6.§-a)
2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról
2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről (kifejezetten a 155.§-a)
16/2011. sz. vélemény a viselkedésalapú online reklám bevált gyakorlatára vonatkozó EASA/IAB-ajánlásról

 

Az adatok tárolása és biztonsága

Az adatok fizikai tárolási helyei. Adatkezelő a személyes adatokat integrált informatikai rendszerén tárolja. A rendszer elemei a következő földrajzi, fizikai helyeken vannak elhelyezve. Az adatkezelő telephelyén semmilyen személyes adatot nem tárol, minden, jelen tájékoztatóban felsorolt adatkezelésű személyes adat https://eftsiker.hu működését biztosító szoftverek adatbázisában vannak tárolva. Ezek földrajzi, fizikai helyei az adott szoftverek és tárhelyek szerint a következő:

 

Tárhelyszolgáltató:
https://www.tarhely.com/

Magyar Hosting Kft.
H-1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
+36 1 700 2323
info@tarhely.com

 

Hírlevél-szoftver szolgáltató:
https://www.salesautopilot.hu/

SalesAutopilot Kft.
H-1024 Budapest, Margit krt. 31-33. félemelet 4.
+36 1 490 0172
info@salesautopilot.hu 

Számlázó szoftver szolgáltató:
https://www.szamlazz.hu/KBOSS.hu Kft.
H-2000 Szentendre, Táltos utca 22/B
+36 30 35 44 789
info@szamlazz.hu 

 

Adattovábbítás, adatfeldolgozás, az adatokat megismerők köre

Az adatokat elsődlegesen az Adatkezelő jogosult megismerni. Az Adatkezelő az adatokat (a felsorolt eseteken kívül) nem teszi közzé és egyéb harmadik személyeknek nem adja át.

 

Felhasználó jogai

A Felhasználó jogosult arra, hogy az Adatkezelőtől visszajelzést kérjen és kapjon a személyes adataira és az adatkezelés folyamatára vonatkozóan. Az Adatkezelő az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát 1 példányban a Felhasználó rendelkezésére bocsátja elektronikus formában a kéréstől számított 30 napon belül.

A Felhasználó jogosult arra, hogy személyes adatait helyesbítse, kiegészítse.

A Felhasználó jogosult arra, hogy törölje személyes adatait vagy visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását.

Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges: a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából; a személyes adatok kezelését előíró, az Adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből, vagy az Adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából; a népegészségügy területét érintő közérdek alapján;

 

Egyéb rendelkezések

Hatósági megkeresés, vagy egyéb jogszabályi kötelezettségen alapuló egyéb szervezet megkeresése esetén Adatkezelő adatkiadásra lehet köteles, vagy arra lehet kötelezhető. Ilyen esetekben Adatkezelő törekszik csak annyi és olyan jellegű személyes adat kiadására, amely az adatkiadási kötelezettség szempontjából feltétlenül szükséges.

  

Impresszum

Üzemeltető és jogtulajdonos neve: Kotsy Krisztina

Email cím: hello@eftsiker.hu

Céges megnevezés: Kotsy Krisztina egyéni vállalkozó

Telefonszám: 0036-20/404-8512, 001-780-880-4727

Székhely: 8447 Ajka, Korányi Frigyes utca 261.

Nyilvántartási száma: 52033379

Tevékenység megkezdésének napja: 2017. december 4.

Adószám: 68638722-1-39

Statisztikai számjel: 68638722-9003-231-19

Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12012204-00225446-00100008

Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft. | https://www.tarhely.com/

Hírlevél szolgáltató: Sales Autopilot Kft. | https://www.salesautopilot.hu/

Számlázóprogram szoftver: KBOSS.hu Kft. | https://www.szamlazz.hu