#péntekipozitívpercek

A Pénteki Pozitív Percek egy heti kopogtatási program a Facebook oldalamon. Minden pénteken megosztok egy pozitív gondolatot: https://www.facebook.com/eftsiker/ , amihez egy 3-5 perces gyakorlat is tartozik.

Az alábbiakban megtalálod az eddig elkészült anyagokat. A PPP gyakorlatok ugyanarra a sémára épülnek, csak a szöveg változik. Néhány alkalom után már fejből tudod majd a pontokat és azt is, hogy mit hogyan kopogtass. 

A további instrukciókat megtalálod péntekenként a posztokban. 

Hatékonyabb a pozitív kopogtatás, ha előbb oldod a stresszt vagy a benned lévő aktuális rossz érzéseket, szüntess meg naponta legalább 1 negatív érzelmet vagy gondolatot, ehhez segítséget találsz itt: https://www.eftsiker.hu/1negativ-erzelem_23esw44_es.pdf

Ha még nem találkoztál a kopogtatással (EFT = Érzelmi Felszabadítás Technikája), ezen a linken egy rövid összefoglalót találsz róla: https://www.eftsiker.hu/eft/

További letölthető gyakorlatokat itt találsz: https://www.eftsiker.hu/letoltheto-gyakorlatok/ 

Ha kérdésed, ötleted van, vagy segítségre van szükséged, írj ide: hello@eftsiker.hu

Kopogtassunk együtt holnap is! 😘

Szeretettel,
Kotsy Krisztina
EFT stresszoldás szakértő

 

Már a legelső alkalommal megtanulod az EFT (kopogtatás) alapjait – amit ki is fogunk próbálni, valamint megbeszéljük a célt, hogy miben szeretnél változást elérni.