Jobb a világ, mert te is benne vagy!

Minket keresel?

Jó, hogy itt vagy!

Jelenleg online konzultációkon és online EFT képzéseken találkozhatsz velünk. Ezen kívül a stresszoldás témakörében írunk blog bejegyzéseket és letölthető gyakorlatokat, melyek célja, hogy az otthoni, önálló kopogtatásodat támogassa. Akkor is érdemes kipróbálnod ezeket, ha még korábban nem találkoztál ezzel a módszerrel. 

Ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, írj ide hello@eftsiker.hu!

Kotsy Krisztina

2010-ben még javában a masszázs volt a fő profilom, amikor egy este egy különös megérzéstől vezérelve elkezdtem az internetet böngészni. Nem tudtam mit keresek, csak éreztem, hogy van ott valami, ami meg akarja mutatni magát. Így találtam rá az EFT-re (az Érzelmi Felszabadítás Technikája vagy kopogtatás) és már első találkozásra is azt éreztem, hogy “VÉGRE MEGVAN!!” az a módszer, amit igazán magaménak érzek. Ezt követően kezdtem el dolgozni a magyarországi EFT központban, ahol elvégeztem az EFT Akadémiát és ott lettem tréner is. 

Az energia-harmonizáló módszerek a legfőbb alapjai a munkámnak, köztük is kiemelkedő helyen szerepel az EFT kopogtatás. Azért tetszett meg annyira ez a módszer, mert ezt végre külső segítség nélkül, önállóan is tudtam alkalmazni magamon. Ez pedig azért volt szerencsés, mert fokozottan érzékeny személyként a stresszoldás nekem nem csak alkalmi feladatom, hanem a mindennapi rutin részévé kellett váljon. Az EFT nagyszerű kiegészítéseként újabban a ThetaHealing is előkelő helyre lépett a szívemben. 🙂

A stresszoldáson kívül az írás a másik fő pillére az életemnek, 2006 írok dalszövegeket megjelenésre szánt dalokhoz. Az írás szintén gyerekkorom óta kísér, nagy örömmel írok novellákat, de  stresszoldó cikkeket is, amiket a Blog menüpontban olvashatsz. Ezekből a bejegyzésekből jobban megismerhetsz, hiszen sok személyes gondolatot és élményt is megosztok írásaimban.

2014 óta Kanadában élek, így tevékenységemet online folytatom. 

Ratiu Oana

„Mindaz, ami mögöttünk van és mindaz, ami előttünk áll, jelentéktelen csekélység ahhoz képest, ami bennünk lakozik.” – Oliver Wendell Holmes 

Sokfelé jártam a világban, világhírű tanítók tréningjein, különféle módszereket kutatva iskolákban, hogy tanuljak magamról, az emberről és a boldog életről. 

Már egész fiatalon olyan olvasmányok vonzottak, amelyek a – fenti idézetben is említett – belső nagyságra irányították rá a figyelmemet. Ez a részünk az, ami bár halkan, de folyamatosan bátorít és invitál bennünket arra, hogy felfedezzük.

Mindig is erős volt bennem a vágy, hogy átalakítsam azokat az életeseményeket a saját múltamban, amelyek kihívást jelentettek számomra, és még akár évekkel később is jelentősen elvonták az energiáimat és a figyelmemet – magától az Élettől.

Ebben a tanulási folyamatban jöttem rá arra, hogy a gyakorlatias és egyszerű technikák mennyire hatékonyak tudnak lenni, és ha napi rutinként, következetesen gyakoroljuk őket, hosszútávú és tartós változást tudunk elérni általuk.

Hiszek abban, hogy a már közel másfél évtizede tartó belső utazásom eredményei ezek a módszerek, melyekkel támogatni tudlak téged, köztük az EFT kopogtatással.

Neked már nem kell ilyen hosszú utat bejárnod! Egy könnyed és gyakorlatias, felesleges kitérőktől mentes együttműködéssel tudom megtámogatni a személyes fejlődésedet és belső munkádat, amire elszántad magad.

Erre a kalandra várlak sok szeretettel!

Már a legelső alkalommal megtanulod az EFT (kopogtatás) alapjait – amit ki is fogunk próbálni, valamint megbeszéljük a célt, hogy miben szeretnél változást elérni.