“2 éve küzdök pánikbetegséggel. Pár hónapja dolgozom együtt a gyógyulásomon Krisztivel és az EFT-vel. Az egyik legnagyobb kincs Kriszti és az Ő módszere, a támogatása.

Hogy mit ad nekem ez a módszer? Miben segít? Segít felszabadítani az elfojtott érzelmeimet és feldolgozni azokat, a rengeteg stresszt, dühöt átalakítani, a gondolkodásomat negatívról pozitívra változtatni.

Roppant szelíd módszer. Néha könnyeket csal a szemembe, néha nevetést és a kopogtatás közben a pozitív változást. Segít nyugodtabbnak lennem és felépíteni magam, megtalálni, hogy a rám rakódott minták/rétegek alatt ki is vagyok én valójában, hinni magamban.

Mielőtt Krisztivel elkezdtünk volna együtt dolgozni a házból sem mentem ki egyedül, most már az egész kert az enyém, tágul a komfortzónám és könnyebben beengedem az életembe a világot és magát az életet, amit kizártam.

A szorongás és a pánik napi szinten volt az életem része, a nap 24 órájában. Most már vannak szabad percek, órák, amikor mintha soha nem is létezett volna. Bátran kijelenthetem, hogy a nagyján már túl vagyunk, az intenzitása jelentősen csökkent. Csak szeretni lehet az EFT-t. Szívből ajánlom mindenkinek, aki akár egy kicsit is szeretne javítani az életén, stresszmentesen élni, vagy csak egy hosszú nap után megnyugodni és nem agyalni. Mindemellett Kriszti egy ajándék. Köszönöm Neked a biztatást és fáradságos munkád.”