“Az elején nem gondoltam volna, hogy ennyire jól ki fogok tudni mászni Kriszti segítségével a nehézségekből. Sokat lendített az állapotomon, hogy humorral fűszerezte meg a beszélgetéseket, ami mindig a legjobbkor jött. Jó érzés volt nevetni és ezáltal felszabadultak a pozitív érzelmek. Nagyon szerettem azt is, hogy kopogtatás közben el tudtam lazulni, nem volt gond, ha sóhajtozik, ásítozik, vagy ha sír az ember. Szabadjára engedhettem minden érzelmi megnyilvánulást. Nem kellett megjátszanom magam és lehetett akár káromkodni is, így ami ki akart jönni, az jöhetett ott és akkor. Nem kellett megfelelnem semminek és senkinek, szabadon lehettem önmagam. Tudtam, hogy megbízhatok benne, hogy bármi hangzik el a konzultációk alatt, az kettőnk között marad.

Nagyon sok jó tanácsot és ötletet kaptam Krisztitől, hogy könnyedebben tudjam kezelni a hétköznapokat. Mindig megvilágította az adott helyzetet egy olyan szemszögből, amire egyáltalán nem gondoltam és más emberektől sem hallottam azt a megoldást.

Nekem nagyon sokat segített az EFT, a beszélgetéseink során nagyon sok mindenre rájöttem, és nagyon sok mindent másképp látok, mint azelőtt. Nagyon szívesen ajánlom Krisztit és az EFT-t is bárkinek. Megtanította, hogyan oldjam a stresszt bármikor bármely helyzetben.”