„Első találkozásunk Krisztivel pont egy pánikroham alatt történt… Amennyire tudtam, próbáltam rá figyelni, kopogtatni az akupresszúrás pontokat és elismételni a pánikroham feloldására szánt, spontán módon született mondatokat.

Mindig az épp aktuális – számomra problémát, nehézséget, fájdalmat – okozó gondolataimból kiindulva hozta fel a hangulatomat egy jóval békésebb gondolatmenetre és megtanított – erős stressz, pánikhelyzet esetére – néhány gyorssegély alkalmazására.

Alig pár alkalom után éreztem, hogy az EFT megkezdése előtti állapot lefelé húzó spirálja lassan irányt változtat, kezdek megnyugodni és a rossz érzések feloldódnak. A testem is megkönnyebbült, a kezeléssorozat előtt tapasztalt tünetek ritkábbak és enyhébbek lettek.

Nagyon hálás vagyok, hogy foglalkozott, törődött velem és rávezetett, hogy a testem működését, energiarendszerét befolyásolni, irányítani tudom. A Krisztitől tanultak alapján bármely helyzetben meg tudom védeni a lelki békémet, lecsendesíteni a háborgó idegrendszeremet.

Ami nekem segített, az másnak is fog, így szeretettel ajánlom a hozzám hasonló gondokkal küzdőknek Kotsy Krisztina lelkiismeretes munkáját, az EFT működésének megtapasztalását.”