“Első találkozásom az EFT-vel pont egy mély lelki krízis kellős közepén talált. Annyira voltam rosszul, mint amennyire nyitott, hogy ezen változtassunk. Ekkor jött Kriszti, aki egy kb. 12 napos intenzív kopogtatási programmal teljesen átfordította az életem. Nemcsak a nagy szerelem talált meg, hanem én is megtaláltam az akkori életutamat. Szakmát, otthont, várost váltottam. Kellő bátorsággal és önbizalommal vágtam neki az új életemnek, ami csodás kalandokat tartogatott nekem.

De az élet mindig ad új leckét. Hiába sikerült megismernem a technikát, napi szinten nem, de alkalmanként alkalmaztam, míg megint nem kerültem egy olyan helyzetbe, ahonnan segítséggel tudtam csak felállni. Ekkor jött megint Kriszti és az EFT.

Nemcsak napról napra lett több erőm, energiám, önbizalmam, de a hónapok múltával rá kellett jöjjek, hogy megint drasztikusan megváltozott az életem pozitív irányba. Bátrabb, bizakodóbb, hittel teli lettem, és egyre többször tapasztaltam meg az aggodalmak nélküli életet és hogy FLOW-ban lenni igazán az élet értelme.

Az elején intenzíven, heti 3-4 alkalommal is, majd – ahogy egyre jobban lettem – egyre ritkábban, heti, 2 heti gyakorisággal tértünk vissza a kopogtatásra.

Ismét elmondhatom, hogy pár hónap alatt köszönöm szépen visszanyertem önmagam, és bár van még meló magamon, de már látom a fényt az alagút végén.

Egy dolog biztos. Megértettem, hogy a mindennapi stressz oldására a legjobb eszköz, az EFT áll rendelkezésemre, és ma már önállóan is tudom csinálni, és percek alatt ki tudom kapcsolni azt az idegi pályát az agyamban, amely a rossz hangulatért felelős.

Szerencsés vagyok, hogy Krisztivel csinálhattam végig, aki a legnagyobb bizalommal, empátiával, szeretettel és hozzáértéssel kezelte az összes problémámat! Mérhetetlenül hálás vagyok Érte és Neki!”