A mindennapok sokrétű kihívásai mellé szeretnélek megajándékozni napi fél óra szabadsággal! Ha azt érzed, hogy pont a bármi másra fordítható időd a legkevesebb, annál inkább ajánlom neked ezt az EFT-s gyakorlatsort! Most kizárólag a gyakorlati részre koncentrálunk, mivel tudom, hogy sok a dolgod.

Ne feledd, hogy ez is csak akkor működik, ha te is hozzáteszed a saját részedet. Hiába dobom utánad a mentőövet, ha nem vagy hajlandó utána nyúlni és erőfeszítéseket tenni azért, hogy valahogy rád kerüljön és ne merülj el a hullámok között…

Az a célunk, hogy csökkentsük a feszültséget, növeljük a belső jó érzésedet és az érzelmi stabilitásodat. Úgy állítottam össze a gyakorlatsort, hogy inkább kisebb, néhány perces kopogtatásokra koncentrálunk, hogy könnyebb legyen beiktatni a napodba.

Így néz ki a gyakorlatsor, amit PDF-ben és hangfájlban letölthetsz:

  • Reggeli / napközbeni pozitív megerősítések – 3×3 perc / nap
  • Esti elengedés és pozitív megerősítések – max. 15 perc (hanganyaggal)
  • Bónusz kopogtatás – EFT vers

A lenti linkre kattintva egy .zip fájlt fogsz találni; egy mappában a teljes gyakorlatot PDF-ben, a hangfáljt és az EFT kopogtatási tájékoztatót, ami egy kiegészítő, segítő anyag lesz számodra, ha most először találkozol a kopogtatással.

***Bónusz kopogtatás – EFT vers***

Van itt neked egy bónusz gyakorlat is, amit szintén kopogtathatsz. A rímek miatt könnyen meg lehet jegyezni, ezért hamarabb eszedbe fog jutni.

Kérdésed van? Írd meg! Örömmel fogadom az élménybeszámolódat, hogy mit tapasztaltál a gyakorlás során: hello@eftsiker.hu 

Sok sikert, jó gyakorlást!

Szeretettel,
Kotsy Krisztina

Kéred a folytatást? Az új bejegyzéseket és a letölthető gyakorlatainkat mindig a feliratkozóinknak küldjük ki először!