Fontos, hogy a rossz napjaidon is emlékezz erre!

Azokon a napokon, amikor azt érzed, hogy magadra maradtál és senki se szeret, emlékezz erre: Te még mindig ott vagy magadnak!!

Mindenkinek vannak fáradtabb, érzékenyebb napjai, amikor könnyebben irritálnak apróságok is. Ilyenkor végképp nagyon tud fájni, ha szeretteink (vagy akár idegenek) nem úgy bánnak velünk, ahogy megérdemelnénk.

Az a gond ezzel, hogy ez a csalódottság és neheztelés túl sok energiát visz el, és az egész napunkat, hetünket tönkre tudja tenni – értelmetlenül!!

Nem engedhetjük meg magunknak, hogy túl sokáig maradjunk ebben az állapotban. Tudatosan kell fellépnünk, hogy megállítsuk azokat a láncreakciókat, amikor a rossz érzések feloldása helyett inkább továbbpasszolgatjuk másoknak a nekünk okozott frusztrációt… Kell, hogy legyen jobb módja is annak, hogy elengedjük a haragot, dühöt, amit egy-egy nem tetsző vélemény, vagy a mellőzöttség érzése miatt érzünk!

Ezért is annyira fontos a stresszoldás!

Ha lepasszoljuk a rossz érzéseket, hát… lehet, hogy más is le fogja… és az egy csomó emberrel szemben nem fair! Pl. ők azok, akik végképp nem értik, miért szólt be nekik az az ingerült személy a boltban, a buszon, akárhol… ők azok, akik majd hazaviszik magukkal az előző személy frusztrációját – mint sértődöttséget – és otthon aztán tovább terjed, osztódik…

Amúgy az sem kizárt, hogy egy jó nagy kör megtétele után visszatér a feladóhoz ugyanaz a negatív energiacsomag, amit valamikor még ő indított útjára, vagy csak simán tovább engedett… Felismerni persze nem fogja (mármint a feladó), mert azóta már közkézen forgott, megváltozott az eredeti energia, ettől aztán még kellemetlenebb az élmény, amikor viszontlátják egymást… Ugye érted, mire gondolok?!

A te személyes döntésed is számít!

Nekünk, akik azt gondoljuk magunkról, hogy jobbá tudjuk tenni a világot… egyszerűen nincs más választásunk, mint fordítani az álláspontunkon és saját magunk mellé állni, ahelyett, hogy másokra mutogatnánk, hogy mennyire igazságtalanok velünk!

Fordítsd a figyelmedet és szeretetedet saját magad felé még akkor is, amikor mások képtelenek kedvesek vagy normálisak lenni veled! Legyen az az ő bajuk, neked meg legyen az a dolgod, hogy magadat újra középpontba, harmonikus állapotba hozd!

Ne feledd, hogy mindenki a saját belső harcait vívja a felszín mögött! Épp ezért ne vegyél mindent magadra, amit neked mondanak. Legyél te az, aki nem dobja vissza, nem adja tovább, hanem megállítja ezt a hozzád érkező energia-lavinát (még mielőtt tovább növekedne) azzal, hogy befelé figyelsz és saját magadat még annál is jobban értékeled és szereted! Természetesen mindenki más véleményétől függetlenül kell ezt megtenned!

Talán azért fáj mások negatív kritikája és az elismerés hiánya, mert legbelül érzed és tudod, hogy egy csodálatos lény vagy, aki ennél jobb bánásmódot érdemel. Jusson eszedbe gyakran, hogy ehhez a belső csodához bármikor fordulhatsz, mindig elérhető az, aki legbelül te vagy!

Néhány gondolat útravalónak

A megbecsülést és elismerést te is megadhatod magadnak, nincs értelme arra várni, míg mások hajlandóak lesznek ezt az igényedet kielégíteni. Ők nem ismerik azt a mennyiséget, amennyire neked szükséged van elismerésből és szeretetből, szóval neked kell kipótolnod a hiányzó részt!

Meg tudod csinálni!! És én is veled vagyok!

Ha valami megérint, felkavar, emlékezz ár, hogy mindig eléred a letölthető gyakorlatokat itt: https://www.eftsiker.hu/letoltheto-gyakorlatok/ 

Örömmel veszem, ha megosztod velem a tapasztalataidat a hello@eftsiker.hu címen!

Kéred a folytatást? Az új bejegyzéseket és a letölthető gyakorlatainkat mindig a feliratkozóinknak küldjük ki először!